Oulun Seudun Kuulo ry
...
... ...
...
...

Kuinka liityn?

...
... ...
... ...
...

Tule jäseneksi!

Jäsenet saavat jäsenlehtenä Kuuloviestin 6 kertaa vuodessa jossa tiedotetaan liiton asioista ja kuulovammaisten elämään liittyvistä asioista ja apuvälineistä. Alle 30-vuotiaat saavat myös nuorten Moottorikorvat-lehden ja halutessasi saat myös KRT-tiedotteen, jossa keskitytään tarkemmin kuuroutuneiden ja vaikeasti huonokuuloisten asioihin, kuten esim. tulkkipalvelu. Kuuloliitto järjestää myös kuntoutustoimintaa ja virkistystä.

Liitto muodostuu paikallisyhdistyksistä jotka hoitavat vapaaehtois- voimin oman paikkakuntansa kuulovammaisten edunvalvontaa esim. kuntaan päin ja antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tavata muita huonokuuloisia, ja näin saada tukea ja rohkeutta itsenäiseen elämään kuulovammaisena. Voit itse myös tukea yhdistystäsi osallistumalla vapaaehtoistyöhön ja/ tai yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin.

Jäsenmaksut v. 2018 Oulun Seudun Kuulo ry:ssä ovat:

  • Varsinainen jäsen 20 euroa / vuosi
  • Perheenjäsen ja alle 29 vuotias nuorisojäsen 10 euroa / vuosi
  • Sotaveteraani 1 euro / vuosi

Liityttyäsi saat myös Kuuloliiton jäsenkortin, jolla voit todistaa jäsenyytesi esim. ostaessasi yhdistykseltä paristoja edulliseen jäsenhintaan. Olet myös tervetullut tekemään päätöksiä ja äänestämään yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa.


...
...
...

©2006- Oulun Seudun Kuulo ry. Webmaster. Päivitetty viimeksi 5.5.2019.

...