Oulun Seudun Kuulo ry
...
... ...
...
...

1950-luku

1960-luku

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2000-luku

...
... ...
... ...
...

2000 - luku

Nyt tulemme jo lähemmäs tätä päivää ja vuosille 1999 ja 2000, jolloin yhdistyksen puheenjohtajana toimi Reijo Pehkonen.

Edellä mainittu 90 - lukujen lama toi mukanaan lisää niukkuutta aina viime vuosille asti. Niin Oulussa kuin muissakin kunnissa on ilmaisten kuulolaiteparistojen jakelu lopetettu. Yhdistykselle jakelun lopettaminen oli selvä haaste. Yhdistys loi myyntijärjestelmän edullisten kuulolaiteparistojen saamiseksi huonokuuloisille. Paristonmyyntiä on tehty vapaaehtoistoimijoiden avulla.

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut 2001 vuodesta alkaen Virpi Miikki. Hänen toimikaudellaan on paristonmyyntiä jatkettu. Jäseniltoja on pidetty Aleksinkulmassa. Yhdistys on järjestänyt huuliolukukursseja ja osallistunut Kuulonhuoltoliiton etäopetukseen viitotun puheen - kurssilla. Kuulovammaisuudesta on pidetty luentoja terveysalan opiskelijoille, seurakuntien kerhoissa on vierailtu. On tehty yhteistyötä Vammais- ja kansanterveystyönjärjestöjen kanssa. Oulun Meniere - yhdistyksen kanssa on pidetty joka vuosi yhteinen joulujuhla Oulun keskustan seurakunnan alasalissa. Yhdistyksen toimialueen kunnissa on pidetty kuulopalvelupäiviä.

...

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Helena Hiivala, jäsenkirjuri Paula Grekula ja hallituksen jäsen Tero Uitus Oulu-päivillä syksyllä 2006.

<< 1990 - luku


...
...
...

©2006- Oulun Seudun Kuulo ry. Webmaster. Päivitetty viimeksi 18.9.2019.

...