Tule Jäseneksi

Jäsenet saavat jäsenlehtenä Kuuloviestin 6 kertaa vuodessa jossa tiedotetaan liiton asioista ja kuulovammaisten elämään liittyvistä asioista ja apuvälineistä. Alle 30-vuotiaat saavat myös nuorten Moottorikorvat-lehden ja halutessasi saat myös KRT-tiedotteen, jossa keskitytään tarkemmin kuuroutuneiden ja vaikeasti huonokuuloisten asioihin, kuten esim. tulkkipalvelu. Kuuloliitto järjestää myös kuntoutustoimintaa ja virkistystä.

Liitto muodostuu paikallisyhdistyksistä jotka hoitavat vapaaehtois-voimin oman paikkakuntansa kuulovammaisten edunvalvontaa esim. kuntaan päin ja antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tavata muita huonokuuloisia, ja näin saada tukea ja rohkeutta itsenäiseen elämään kuulovammaisena. Voit itse myös tukea yhdistystäsi osallistumalla vapaaehtoistyähön ja/ tai yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin.

Jäsenmaksut v. 2021 Oulun Seudun Kuulo ry:ssä ovat:

  • Varsinainen jäsen 20 euroa / vuosi
  • Perhe - ja nuorisojäsen 10 euroa / vuosi

Liityttyäsi saat myös Kuuloliiton jäsenkortin, jolla voit todistaa jäsenyytesi esim. ostaessasi yhdistykseltä paristoja edulliseen jäsenhintaan. Olet myös tervetullut tekemään päätöksiä ja äänestämään yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa.

Oulun_Seudun_Kuulo_ry_Nbanner
virall_yhdistyslogo2

© Oulun Seudun Kuulo ry

Sivusto vielä keskeneräinen
Päivitetty 30.04.2021